Vedlikehold av vesker og ryggsekker


SLIK TAR DU VARE PÅ DINE BRGN-VESKER OG RYGGSEKKER

Vesker og ryggsekker fra BRGN er designet for å beskytte verdisakene dine mot all slags vær og passer til enhver anledning, enten du skal på jobb eller drar av gårde på en helgetur med venner. 

Hvordan ta vare på dem

Våre vesker og ryggsekker lages i samme holdbare materiale som våre BRGN-jakker, ved hjelp av overskuddsmaterialer. Slik sikrer vi at ingen tekstiler går til spille under produksjonen.  

Dette betyr at våre vesker og ryggsekker bør få samme omsorg som BRGN jakker og kåper. Over tid og under vask, svekkes den vanntette impregneringen og det er derfor viktig å jevnlig impregnere dine BRGN-produkter. Dette er den eneste måten vi kan sikre at de forblir vanntette.

Vi anbefaler at produktene vaskes i vaskeposer for å forhindre at mikroplast havner på avveie. 

Beskrivelse av våre vesker og sekker

Shopper Bags
Våre Shopper Bags - eller store vesker, har
to innvendige rom. Et stort og et mindre som er adskilt fra hverandre med en YKK-glidelås.  

Tote-Bags
Våre handlenett er laget av stoffrester og har ett stort oppbevaringsrom.

Shoulderbags
Disse veskene litt
mindre enn handleposen, og den har en ekstra stropp til å bære den skulderen. Vesken har et stort rominnsiden og en glidelåslomme utsiden dekket av stoff.

Messenger Purse
Dette er
den minste vesken i BRGN-sortimentet med magnetisk lukking og glidelås på toppen, slik at alle verdisakene dine holder seg tørre og inne i vesken. 

Ryggsekker
Vi har både små og store ryggsekker.
Begge ryggsekkene har ett stort rom og en lomme for en datamaskin. Den har også et lite rom som er skilt fra det store med YKK-glidelås.