Personvern

All din personlige informasjon håndteres med streng beskyttelse. BRGN vil aldri gi fra seg noen av dine personopplysninger til tredjeparter. All informasjon er kryptert for din egen sikkerhet. Personopplysninger som samles inn fra våre kunder på nett, består av navn, adresse (både leverings- og faktureringsadresser), e-postadresse og telefonnummer. BRGN kan også lagre informasjon tilknyttet dine kjøp, informasjon om produkt og størrelse, kjøpesum og dato.

BRGN bruker "Cookies" (Les mer under "Informasjonskapsler" nedenfor) og sporer IP-adresser slik at vi kan forbedre både våre tjenester og kundeopplevelser. BRGN selger eller leier ikke ut personopplysninger. Du har rett til når som helst å be om tilgang til, retting av alle personopplysninger gitt til oss, eller til å be om fjerning av ditt navn og andre personopplysninger fra vår kundedatabase. Du har rett til å be om fjerning fra vår liste over markedsføring/nyhetsbrev ved å kontakte oss på sales@brgn.com eller klikke på "avslutt abonnement" nederst i hvert nyhetsbrev.

 

SIKKERHET

Av sikkerhetshensyn bruker vi SLL-kryptering på alle data til og fra nettstedet. Når du legger inn en bestilling, kan du umiddelbart sjekke sikkerhets gyldigheten ved å klikke på hengelåsikonet som vises i URL-linjen i nettleseren din når SSL er aktivert.

 

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler brukes av www.brgn.com for å forbedre kundeopplevelsen din når du surfer og bruker nettstedet. Informasjonskapselen identifiserer datamaskinen din og lar nettstedet huske dine personlige innstillinger.  www.brgn.com fungerer kanskje ikke som den skal når informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

 

OPPHAVSRETT / VAREMERKE

Opphavsrett i dokumentene på dette nettstedet (inkludert, uten begrensning, varemerkene til BRGN by Lunde &Gaundal, grafikk, tekst, bilder, design, logoer, ikoner, bilder, data og programvare) eies av eller lisensieres til BRGN by Lunde &Gaundal og dets tilknyttede selskaper. Du er autorisert til å bruke dette materialet bare til personlige, ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, skrive ut og lagre kopier av dette materialet til eget personlig, ikke-kommersielt bruk, forutsatt at denne merknaden om opphavsrett er inkludert i alle slike kopier. Du kan ikke belaste noen for bruk av materialet, og du kan ikke publisere, duplisere eller på annen måte distribuere materialet til andre uten forutgående samtykke fra BRGN by Lunde &Gaundal. Du kan ikke endre materialet på noen måte, uten skriftlig forhåndstillatelse fra opphavsrettseieren. Med unntak av det som uttrykkelig er angitt i denne juridiske merknaden, skal ingen rettigheter eller lisenser til materialet, eller deler av det, gis eller underforstått. For pressehenvendelser, vennligst kontakt vår Markeds- og Kommunikasjonssjef her.

 

RETNINGSLINJER FOR VIDERESALG

Alle varer fra BRGN by Lunde &Gaundal, enten kjøpt på www.brgn.com, hos BRGN by Lunde &Gaundal Concept Store eller hos en annen forhandler, kan kun kjøpes til personlig bruk og ikke for videresalg. Ved å legge inn en bestilling på www.brgn.com bekrefter du at du kjøper produkter til eget personlig bruk og ikke for videresalg, og at du godtar vilkårene og betingelsene. Vi forbeholder oss retten til å nekte ordre av en eller annen grunn, uten forklaring.