Dette er BRGN

Dette er BRGN 

Med et felles ønske om å lage tidløse og enestående alternativer for tradisjonelt regntøy, grunnla Karine Trellevik Lunde og Ros-Mari Tobiassen Gaundal BRGN i 2015. 

«Med BRGN er det ikke nødvendig inngå kompromiss mellom mote for funksjonalitet. Ved å tilby moderne og urbane kunder vanntett yttertøy av høy kvalitet, bidrar BRGN til et enklere og mer moteriktig liv.»   

Begynnelsen

At oppstarten til gründereventyret BRGN skulle starte i byen mellom de syv fjell, Bergen, også kjent som Europas mest regnfulle by, er ingen tilfeldighet. Etter at de begge fant kjærligheten med hver sin vestlending, innledet Karine og Ros-Mari et langvarig samarbeid som kolleger og venner. Det var likevel en tur opp til Fløyen som skulle endre alt, da Ros-Mari stilte spørsmålet:

«Hvor kan vi finne jakker som både er moteriktig og vanntette? Ikke som de typiske regnfrakkene eller allværsjakkene, men som kan håndtere Bergens våte dager like bra som ved finere anledninger?»  

Karine hadde ingen gode svar på Ros-Maris spørsmål, det var ingen etablerte merker som tilsvarte deres behov, eller standard. Med Karines lange erfaring som designer og Ros-Maris eksepsjonelle ferdigheter innen bedriftsledelse, bestemte de seg for å bygge et norsk motemerke som kunne tilby kunder førsteklasses alternativer for tradisjonelt regntøy. 

Visjon

Med BRGNs produkter, er det ikke nødvendig å inngå kompromiss mellom mote for funksjonalitet. Ved å tilby moderne og urbane kunder vanntett yttertøy av høy kvalitet, bidrar vi i BRGN til et enklere og mer moteriktig liv. Produktenes skjulte tekniske egenskaper, gjør at BRGN skiller seg fra andre merkevarer innen yttertøy. Hold deg tørr og varm med våre kvalitetsprodukter, og kle deg både moteriktig og funksjonelt for all slags vær. 

Misjon

Vårt hovedoppdrag er å være den foretrukne leverandøren for formelt og moteriktig yttertøy for urbane og moderne kunder. Ikke minst skal vi oppleves som et høy-kvalitetsmerke og som en problemløser i hverdagen. Med plaggenes skjulte tekniske egenskaper og motedesign, kobles mote og funksjonalitet sammen, og kler kundene våre både funksjonelt og moteriktig for all slags vær. 

We live in one of the rainiest cities in the world.
When it comes to rain, you’ve got nothing on us.
With rain comes life, our way of life.
We Are BRGN. 

The vibe

Samfunnet

Vi støtter LHBTQ+ samfunnet

For oss i BRGN er like rettigheter for LHBTQ+ samfunnet en av våre hjertesaker. Derfor både støtter og samarbeider vi med organisasjoner som bidrar til å styrke rettighetene i- og rundt LHBTQ+-samfunnet. Vi ønsker å vise vårt engasjement gjennom både holdning og handling og donerer derfor overskuddet fra salget av vår Love Caps til LHBTQ+-vennlige organisasjoner.

Vi heier på andre

Vi i BRGN ønsker å bruke posisjonen vår i markedet til å fremheve mennesker og kunstnerne som inspirerer oss. Dette gjør vi ved å vise frem deres arbeid, samtidig som vi inngår i ulike samarbeid som gjenspeiles på våre digitale kanaler og i våre butikker.

Vårt økosystem

For å redusere vårt karbonavtrykk bruker vi ingen unødvendige komponenter i hverken design eller emballasje. Vi bruker stoffrester til å produsere tilbehør, og benytter oss kun av 100% resirkulerte tekstiler. Våre produkter er tidløse, og ved å aldri tilby salg ønsker vi å oppmuntre våre kunder til å redusere impulskjøp, og kun kjøpe det de trenger.