Dette er BRGN

Dette er BRGN

Med et felles ønske om å skape gode og pene alternativer til tradisjonelt regntøy, grunnla Karine Trellevik Lunde og Ros-Mari Tobiassen Gaundal BRGN i 2015.

BEGYNNELSEN

Gründereventyret til BRGN startet da Ros Mari og Karine begge fant kjærligheten på hver sin kant i byen mellom de syv fjell, Bergen. Lenge jobbet de side om side som kolleger, før et ubesvart spørsmål på tur opp Fløyen endret alt- og skapte et samarbeid utenom det vanlige:

– Hvor kan jeg kjøpe fine, moderne og vanntette jakker, som skiller seg ut fra de typiske regn- og allværsjakkene som finnes i dag? De må kunne håndtere været i Bergen, de jeg må også kunne bruke jakkene til til finere anledninger.»

Karine kunne ikke svare på Ros Maris spørsmål. Ingen merkevarer kunne dekke deres standarder eller behov. Med Karines lange erfaring som designer og Ros-Maris utmerkede ferdigheter innen bedriftsledelse, bestemte de seg for å ta saken i egne hender. De skulle skape noe annerledes og bygge en merkevare som kunne tilby både stil og funksjonalitet – til alle anledninger.

BRGN designer Karine Lunde

DESIGNEREN

Etter å ha ferdigstilt utdannelsen fra Esmod i 2004, jobbet Karine Trellevik Lunde både innenfor mote- og idrettssegmentene. Denne erfaringen la grunnlaget for et ønske om å kombinere det praktiske fra sportbransjen med estetikken fra mote. Resultatet ble en kolleksjon fra BRGN med teknisk og pent yttertøy som er mulig å bruke til alle andledninger og i all slags vær.

VISJONEN

Med produkter fra BRGN trenger du ikke å velge bort mote for funksjonalitet. Ved å tilby yttertøy av høy kvalitet til moderne og urbane kunder, gjør produktene livet både enklere og penere. Plaggenes skjulte tekniske kvaliteter og design, skiller merket fra andre yttertøymerker. Du skal kunne nyte å være både varm og tørr - og kle deg pent og funksjonelt i alt slags vær og i alle anledninger.

STEMNINGEN

Vi bor i en av de mest regnfulle byene i verden. Når det gjelder regn, kan ingen sammenligne seg med oss. Med regn kommer livet og vår livsstil. 
VI ER BRGN.