Pop-up: Bær norsk

Pop-up: Bær norsk

 

Velkommen til pop-up: «Bær norsk - Bergen»!

Sjekk ut fantastisk design fra Vestlandet i sommerens kuleste pop-up-butikk: «Bær norsk - Bergen».

Pop-up-butikken ligger i fabrikken til Oleana. Adressen er Ivar Aasgaards veg 1, Ytre Arna, og det er gjesteparkering utenfor. Den vil være åpen fra 29.juni til 20.august 2020. Åpningstidene er klokken 10 – 16 på hverdagene og 11 – 15 på lørdager.

I pop-up butikken samles designere fra Bergen og området rundt. Her finner du fantastiske produkter fra: 

 

Spektakulære omgivelser

- Vi håper at både bergensere og turister tar turen til «Bær norsk - Bergen» i sommer. Ikke bare er det en samling av noe av det beste mote-Norge har å by på. Det er også verdt å besøke fabrikken til Oleana, her kan du få oppleve lokal tekstilproduksjon sammen med en fantastisk utsikt utover Sørfjorden, sier Elin Kathrine Saunes, daglig leder i Norwegian Fashion Hub,

Oleanas fabrikk ligger snaue 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum og er en opplevelse i seg selv. Her får du en real smakebit på norsk motehistorie, samtidig som du kan velge og vrake blant noen av de råeste designerne vi har i Norge i dag.

 - Norsk mote er skapt for å brukes og skapt for å vare. Bransjen har perfeksjonert kunsten å skape design som både ser bra ut og føles bra å ha på, og som forbruker gjør du en god investering ved å velge merkene som er med i denne pop-upen, forteller Saunes.

 

«Bær norsk» løfter norsk mote

 «Bær norsk»-initiativet har som mål å engasjere folk til å velge norsk mote og på den måten støtte norske motedesignere. Det er spesielt viktig i tiden vi er inne i nå.

- Vi har troen på at mange forbrukere har lyst til å bære norsk. Derfor vil vi med denne pop-up-butikken bidra til at bergensere og turister får øynene opp for den fantastiske moten som designes her på Vestlandet. Vi håper så mange som mulig både vil legge ferien til Vestlandet - og stikke innom fabrikken vår. Et besøk gir et unikt innblikk i hvordan strikken vår produseres, samtidig som vi prøver å løfte fram gode naboer til både nye og faste kunder. Velkommen! Sier Steffen Fuglerud, daglig leder i Oleana.  


You may also like