Ta vare på dine BRGN sko

Caring for Chelsea Boots

Skinnsko

Vi elsker at du vil ta vare på produktene dine, og dette er hvordan du kan behandle Chelsea, High/Slim Leather Boots & Low Chelsea på best mulig måte.

BRGN Chelsea Boots er håndlaget i skinn og mange lurer på hvordan de skal behandle dem best mulig.

Da bootsene allerede er vanntette trenger de ikke impregneres av denne grunn. Vi anbefaler allikevel å impregnere med egnet impregnering for skinn for å holde dem fine lengre og avstøte smuss og skit. Det er også viktig å impregnere bootsene sånn at fargen holder seg over lengre tid og avfarging på klær ikke forekommer. 

Spesielt i norsk vær hvor det saltes mye på vinterstid er dette lurt å gjøre med jevne mellomrom. Hvor ofte kommer an på hvor mye man bruker bootsene. Merk at selve strikken ikke vil være vanntett.

Her kan du kjøpe Nikwax Nubuk & Suede Proof-impregnering.

Skoene er laget i ekte skinn, og kan kanskje føles litt trang over vristen eller andre deler av foten i begynnelsen. Dette er helt normalt, og skoene vil gå seg ut etterhvert. Et tips for å få denne prosessen til å gå fortere er å gå med fuktige sokker en stund. Dette vil gjøre skinnet fuktig, noe som fører til at det utvider seg litt. 

Nyt været hvor enn du er i verden! 🌦 

Sølepytt Sneakers 

Sølepytt er laget med samme skinn som Chelsea Boots, og trenger derfor den samme behandling for å sikre at de holder kvaliteten i flere år fremover. Impregnering av joggeskoene gjør det enklere å vaske av skit og smuss, og det bevarer fargen og forlenger holdbarheten. 

Husk å bruk impregnering som er laget for nubuck skinn. Dette finner du i din lokale skobutikk eller på våre nettbutikk.

Her kan du kjøpe Nikwax Nubuk & Suede Proof-impregnering.

Før du impregnerer joggeskoene er det viktig å fjerne skolissen, og være forsiktig med tøystoffet på innsiden av skoen. Det er bare skinn delen av skoen som skal bli impregnert, ingenting annet. 


Keywords: product care, laundry, washing instructions, impregnering