BRGN er klare for å ta Oslo med storm

BRGN er klare for å ta Oslo med storm

Vi nærmer oss nå 5 års jubileum, og med det i bakhodet vender vi blikket fremover og utvider bedriften. Vi har brukt 5 år på å mestre regnet i Norges våteste by, og er nå klare for å ta Oslo med storm og hjelpe alle i Tigerstaden med å holde seg moteriktig, selv når det regner. 

I fjor høst åpnet vi butikken i Bergen til tross for corona restriksjoner, og det har vært en kjempe suksess. I byen mellom de syv fjell er det ikke mangel på regn, det er faktisk i gjennomsnitt 231 dager med regn i året. Så jakkene og våre andre produkter har blitt favoritter blant moteinteresserte innbyggere i Bergen.

En kan si at vi har brukt 5 år på perfeksjonere jakkene, og har vært på det perfekte stedet til å teste og designe dem. Når vi nå tar med oss jakkene til Oslo, kan vi med hånden på hjerte si at de er testet og godkjent av bergensere. Er det noen som kan regn så er det befolkningen mellom de syv fjell. 

BRGN er designet for det urbane liv der man ofte blir ventende på trikken, eller spaserer mellom jobb, skole og hjem. Dette er produkter for deg som ønsker å være forberedt på at været kan snu hvert sekund. BRGN skal ha produkter du ønsker å gå med enten du skal på jobb, sykkeltur eller Restaurant, og uansett om solen skinner eller om regnet høljer ned. 

Vi åpner butikken i Oslo 14. August, hvor du er invitert til en storslagen åpningsdag! 

Trykk HER  for å komme til arrangementet 

Adressen er Kirkegata 20, men inngangen ligger på Prinsensgate. 

Her blir det gitt ut goodie bag til de 20 første kundene, og det er en gave pose du ikke vil gå glipp av! 


You may also like