Tips til årets julegave

Tips til årets julegave

Julelys har startet å lyse opp gatene, lukten av nystekte pepperkaker fyller luften og årets julegave liste begynner å ta form. Årets julesesong er her, og du kan endelig la julestemningen ta over. 

Vi ønsker å gjøre letingen etter den perfekte julegave litt lettere, og har derfor samlet våre beste tips til julegaver i dette blogginnlegget. Vi har produkter som passer til han, henne, mamma, pappa og egentlig hele stor familien.

Julegaver under 500,- 

Her har vi samlet de flotteste produktene i kategorien under 500 NOK. Dette er julegaver som passer spesielt bra til en bror, søster eller venninne/venn. Alt av accessoirer er unisex og 100 % vanntett. Tote bag passer spesielt bra som en ekstra fin gave i julestrømpen. 

Julegaver under 500kr

Julegaver under 1000,- 

Julegaver under 1000,- er perfekt til mor eller far. Her finner du mange produkter i ulike kategorier, alt fra ull til vanntette vesker og ryggsekker.  

Julegaver under 1000kr

BRGN Sko

Har du noen i livet som har ønsket seg et ekstra par sko til jul?

Overrask de med vanntette BRGN sko. Våre håndlagde sko fra Ukraina er en sikker vinner. Skoene er laget av ekte skinn og er vanntett. Vi har både joggesko og boots, til både dame og herre. Prisen ligger mellom 1.999 NOK – 2.499 NOK.

Julegavetips vanntette sko

Julegave til en ekstra spesiell person

Er det en person du ønsker å gjøre stas på på julaften, så er det den ekstra spesielle personen i livet ditt. Her anbefaler vi at du slår på stortrommen og kjøpe en vanntett BRGN jakke som holder i mange år fremover. 

Prisen ligger mellom 2.999 NOK – 3.999 NOK.

Julegave til han / Julegave til henne


Vi håper du finner den riktige julegaven hos oss denne julen, og minner om at vi har utvidet retur for julegaver. Alle julegaver kan byttes frem til 22. Januar.
🎄 GOD JUL 🎄

 


You may also like