Butikkmedarbeider BRGN Pop-Up Gardermoen

 

Butikkmedarbeider søkes til BRGN Pop-Up Gardermoen 

Ønsker du å formidle teknisk og vanntett mote til reisende i inn- og utland? Da er du kanskje den vi i BRGN leter etter når vi nå søker trygg og utadvendt butikkmedarbeider for vårt Pop-Up prosjekt på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Stilling: 40-60% prosjektstilling, 4 måneders varighet.
Oppstart: September 2023. (Opplæringstid avtales ved kontraktsinngåelse)
Arbeidssted: Oslo Lufthavn Gardermoen.
Søknadsfrist: Snarest

NB: Aktuelle kandidater må gjennom sikkerhetsklarering hos Avinor for tilgang til ID-kort. 

Dette ønsker vi av deg:

Som butikkmedarbeider for vår Pop-Up på Gardermoen, ønsker vi at du har glimt i øyet og stor interesse for ypperlig kundebehandling. Du yter det lille ekstra både for kunder og for reisende passasjerer, som kanskje lurer på hvilken vei de skal gå, eller hvem de kan kontakte for assistanse.

Vi ønsker å tilby et Pop-Up konsept, som samsvarer med vår merkevare; som et inkluderende motemerke, som er trygge og stolte av det vi driver med. Det er derfor viktig for oss at du er interessert i det som rører seg i motebildet og tør å være oppsøkende i salg.

Litt om oss:

Vi i BRGN jobber kontinuerlig med forbedring av våre vanntette og tekniske produkter. Gjennom stadig utvikling av materialer, sørger vi for høy teknisk kvalitet, samtidig som vi bidrar til minst mulig fotavtrykk på miljøet. 

Som merkevare tar vi også vårt sosiale ansvar på alvor; gjennom å bruke stemmen vår til å løfte de som ofte blir glemt. Under Pop-Up perioden på Gardermoen gjennomføres en kampanje for TV-Aksjonen NRK Redd Barna. Ligger slike prosjekter ditt nærme ditt hjerte, er det et stort pluss for oss!

Dersom du får tilbud om denne stillingen, vil du før oppstart få god og utfyllende informasjon fra oss om produktenes tekniske egenskaper og selskapets verdier, slik at du har et godt grunnlag for å yte eksemplarisk service.

Ønskede kvalifikasjoner: 

- Du har dokumentert erfaring fra butikk
- Du er positiv og løsningsorientert
- Du har en trygg og varm framtoning
- Du trives med oppsøkende salg
- Du er strukturert og selvgående
- Du håndterer å kommunisere godt på både Norsk og Engelsk.

Dette tilbyr vi deg: 

- En unik mulighet til å påvirke en bedrift i sterk vekst.
- Inkluderende organisasjonsstruktur
- Korte beslutningsveier, hvor initiativ verdsettes

Søknad med CV og søknadsbrev sendes til prosjektansvarlig Trine Midtun, 
E-post: trine@brgn.com

Vi ser fram til å høre fra deg!