KUNSTNERAUKSJON
REDD BARNA x BRGN


Nå kan du delta i auksjonen på 5 unike handlenett som er håndmalt av kunstneren Thea Elise Klingvall og 3 eksemplarer av Cecilie Galtung Døsvigs trykk "Love". Alle inntektene går til årets TV-aksjon NRK Redd Barna. 

Klikk deg inn på produktet du ønsker å by på, og legg inn bud under produktet. Du kan legge inn bud på så mange av handlenettene som du ønsker. 

Budrunden foregår fram til kl. 23:59 den 22. oktober, men utvides dersom det kommer inn bud etter auksjonens utløpstidspunkt. 

THEA ELISE KLINGVALL

Oppdag en verden av farger gjennom øynene til Thea Elise Klingvall, opprinnelig fra Porsgrunn og bosatt i Oslo. I en alder av tolv år ble hun protégén til en av Skandinavias mest fremtredende malere, også tidligere Odd Nerdrum-student, Jonny Andvik.

Senere har hennes erfaringer med urban kultur og gatekunst formet hennes visuelt kraftige og livlige malestil. Hennes oppgave? Å skape et uttrykk som aldri har eksistert, likt det Warhol gjorde med popkunsten. Kombinerer de klassiske disiplinene med en moderne oppgradering ved hjelp av moderne symbolikk, farger og form. Å bryte reglene innenfor klassisismen, gi den fornyet relevans inspirert av dagens popkultur og mangfold. Hennes søken etter å finne det guddommelige skjæringspunktet mellom fortid og fremtid mens hun fanger kvinnens ære, har ført henne til å generere den nye kunstbevegelsen hun liker å kalle «samtidsromantikk».

Oppdag mer av Thea's kunst på Klingvallissues.com.

 

 

Cecilie_4.jpg__PID:2963f158-70fa-4795-a63e-9dc1888cc5ce

CECILIE GALTUNG DØSVIG

Relasjoner mellom mennesker er et gjennomgangstema i arbeidene hennes. Ved hjelp av maleriske virkemidler som penselstrøk, fargebruk og lyssetting uttrykkes en stemning gjennom bildene. Det noe tilslørte motivet påvirker betrakteren slik at det gir rom for tolkning.

Å kombinere det analoge med det digitale har opptatt kunstneren i flere år, og hun har nå også tatt steget inn i den digitale billedkunsten. Kunsttrykkene vises på utstillinger, i hennes atelier og kan også kjøpes direkte på hennes nettside. Enkelte håndkolorerte kunsttrykk selges også hos kunstforhandler Atle Maurseth på Galleri Allmenningen i Bergen sentrum.

Oppdag mer av Cecilie's kunst på Dosvig.no.