You may also like

BRGN STØTTER
TV-AKSJONEN 2022

Leger Uten Grenser

Lena Walton Herfindal

Instagram:@lenawaltonherfindal
Nettside: lenaherfindal.com
Bosted: Oslo
Håndverk: Tegning, smykker, broderi og grafikk

Det er så mye som inspirerer. Det er komplekst. Det å være i livet, det at hendene mine er intakt sånn at jeg kan føre en strek. Familien min og venner. Når det kommer til kunsten, så er det jo helt naturlig så det er ingenting påtvunget med det.

Pyritt

Instagram: @pyritt_artworks
Bosted: Bergen
Håndverk: Gatekunst

Når jeg bestemmer meg for et fritt motive, ønsker jeg ikke at det skal være selvforklarende i hverken tittel eller motiv. Heller ønsker jeg at tilskueren skaper sin egen kreative historie rundt det de ser, da kunst er såpass subjektivt som det er.

Foto: Øistein Jakobsen / StreetArt Bergen.

Franco Cortez / Franky Dmiedo 

Instagram: @frankymiedo
Nettside: www.frankydmiedo.com
Bosted: Oslo, kommer fra Karmøy
Håndverk: Materialbasert og Digital Kunst

En sensor kalte kunsten min for “Gesamtkunstwerk” en gang, et fint pretensiøst ord som kan kokes ned til “helhets-kunstverk”: hvor ord, bilder, musikk og filosofi blir sammenføyd til en helhet. Det er kanskje det fineste noen har sagt om kunsten min.

BEND

Instagram: @bend.no
Bosted: Bergen
Håndverk: Tegning, maleri, gatekunst, skulptur, tatovering.

Ettersom jeg arbeider i mange medier kan jeg nok være utfordrende å kjenne igjen. Motivene mine varierer stort, men kan nok tidvis oppleves ubehagelig, dystre, kanskje til og med groteske, har jeg blitt fortalt, men med en skjønnhet over seg. Håper jeg. Alt fra det gripende vakre til det gripende mørke.

SORRY

Instagram: @sorry.streetart
Bosted: Bergen
Håndverk: Gatekunst

Man kan fortelle ting på en helt annen måte med kunst enn man kan med ord. Det mellomrommet man skaper i tolkningen til dem som ser - når man ikke selv forklarer, men lar kunsten snakke, det er et veldig spennende sted.

Foto: Øistein Jakobsen / StreetArt Bergen.

Magnus Opsahl Hofseth

Instagram:@magnushofseth
Bosted: Oslo
Håndverk: Klesdesign

Designet jeg skal lage har også et bærekraftig element ved seg, da jeg kun har brukt materialer jeg har kjøpt inn til tidligere prosjekter og oppgaver - ikke noe nytt. Vi har nok av klær og materialer i verden, og det er spennende å kunne bruke det som finnes fra før av til å bidra med noe positivt - som likevel representerer meg selv!

Adolfito

Instagram: @mradolfito
Bosted: Bergen
Håndverk: Gatekunst

I love experimenting with materials and how they play together, and I think that characterizes me. My lines are strong and careless, but In my case it is a mix of all the mentioned before.

Foto: Øistein Jakobsen / StreetArt Bergen.

Tri Viginti Unus 

Instagram: @tri_viginti_unus
Bosted: Bergen
Håndverk: Gatekunst

Jeg er glad i å bygge bilder som tar utgangspunkt i mange forskjellige lag, som er behagelig samt rolig å se på. Bilder som du kan lete etter nye detaljer på når du studerer det.

Foto: Øistein Jakobsen / StreetArt Bergen.

Section
Drop element here!

Klassisk Trenchcoat, bare vanntett. 

Tidsløs og klassisk trenchkåpe som også tåler vær og vind. Vannsøyle 10.000, pusteevne 15.000.

Bluesign® Sertifisert Materiale

Mindre belastning for miljøet med Bluesign® Sertifisert Materiale og Eco DWR Coating.

Funksjonelt Design

Praktiske detaljer som gjemt hette i kragen, refleksdetaljer og magnetiske knapper gjør hverdagen enklere.

Yr - White Putty